You are here

Nu söker vi en erfaren mekanikkonstruktör

Stafsjö är en av världens ledande tillverkare av skjutspjällsventiler. Närmare 90 procent av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika. Stafsjö har 75 anställda, omsätter ca 200 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, ungefär en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil. Viktiga kundsegment är pappers- och massaindustrin, gruvindustrin och VA-sektorn. 

Vi befinner oss i en mycket dynamisk utvecklingsfas varför vi nu söker en driven mekanikkostruktör / Design Engineer till vår utvecklingsavdelning. I ditt jobb kommer du att arbeta från idé till färdig produkt. Som verktyg använder vi moderna 3D cad-system för mekaniska konstruktioner och FEA analys. Här får du arbeta med spännande och utvecklande tekniska utmaningar i nära samarbete med produktion. Vi söker vi dig som är tekniskt intresserad civil-, eller högskoleingenjör alternativt innehar motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.

Som person är du bra på att samarbeta med personer både internt och externt och kan driva utvecklingsprojekt på ett metodiskt och strukturerat sätt. Du är noggrann och har lätt för att förstå flera olika behov för att hitta den bästa lösningen för alla parter. För att lyckas krävs det att du har goda kunskaper inom mekanik och hållfasthetslära.

Har du tidigare erfarenheter från ventiler, pumpar eller tryckkärl ser vi det som starkt meriterande. Då Stafsjö är ett internationellt företag med kunder i både Sverige och utomlands krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt att du innehar B-körkort. 

Tjänsten löper tillsvidare och du kommer bli direkt anställd av Stafsjö.

För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår teknikchef Oskar Rüdow på oskar.rudow@stafsjo.se.

Urval sker löpande. Senast 1 november önskar vi din ansökan samt meritförteckning.