You are here

#sommarjobb2021 – väx med oss på Stafsjö

Stafsjö är inne i en tillväxtfas och våra kunder behöver leveranser året runt. Därför söker vi nu flertalet sommarjobbare till vår produktion.

Stafsjö utvecklar och tillverkar högpresterande skjutspjällsventiler för säker och långvarig användning i krävande industriella processer över hela världen. Vi tillhör den tyska koncernen Ebro Armaturen som utvecklar och tillverkar vridspjällsventiler med huvudkontor i Hagen.

Vi på Stafsjö har egen produktutveckling, tillverkning och försäljning vilket gör oss väldigt flexibla att anpassa oss efter kundernas behov. Omsättningen är idag ca 200 MSEK och vi har kunder i alla världsdelar. Vi är ca 80 anställda varav ca 45 inom produktion.

Vi erbjuder längre sommarjobb, från mitten av juni t o m mitten av augusti, och i år söker vi personal till:

• Ventilmontage

• Förråd

• Manuell maskinbearbetning

För att jobba i vår verkstad och förråd krävs att du är minst 18 år och har körkort.

Har du erfarenhet av lager och godshantering eller ”meckarvana” samt truckkort så är det en fördel men inget krav. Dina personliga egenskaper är viktigare. Du behöver vara bra på att samarbeta med andra människor, klara ett högt tempo och vara ordningsam. Du är inte rädd för att ta initiativ och du känner ansvar för dina uppgifter. Vi är ett stort hjälpsamt gäng och självklart ger vi dig en gedigen introduktion. 

Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Arbetstiden är dagtid. Är du intresserad så skicka in din ansökan på sommarjobb@stafsjo.se