You are here

#sommarjobb2019

Stafsjö är inne i en kraftig tillväxtfas och våra kunder behöver leveranser året runt. Därför söker vi nu flertalet sommarjobbare till vår produktion och även utvecklingsavdelning.

Stafsjö utvecklar och tillverkar högpresterande skjutspjällsventiler för säker och långvarig användning i krävande industriella processer över hela världen. Vi tillhör den tyska koncernen Ebro Armaturen som utvecklar och tillverkar vridspjällsventiler med huvudkontor i Hagen.

Vi på Stafsjö har egen produktutveckling, tillverkning och försäljning vilket gör oss väldigt flexibla att anpassa oss till kundernas behov. Omsättningen är idag ca 205 MSEK och vi har kunder i alla världsdelar. Vi är ca 85 anställda varav ca 45 inom produktion.

Vi erbjuder längre sommarjobb, från mitten av juni t o m mitten av augusti, på förrådet, montaget, packen eller utvecklingsavdelningen. För att jobba i vår verkstad och förråd krävs att du är minst 18 år. Vi ser gärna att du har ”meckarvana” om du är intresserad av att jobba i vårt montage. Har du truckkort är det meriterande.

För er som vill sommarjobba på utvecklingsavdelningen ser vi gärna att du har ett stort intresse för teknik, grundläggande cad-kunskaper och är nyfiken. Under sommaren kommer du framförallt att stödja våra marknads- och säljfunktioner när det gäller att ta fram kundspecifika underlag och nya konstruktioner. Du arbetar tillsammans med erfarna konstruktörer och med moderna CAD-verktyg. Jobbet passar dig som studerar, är teknikintresserad och som i framtiden vill arbeta som mekanikkonstruktör.  

Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Arbetstiden är dagtid. Är du intresserad så skicka in din ansökan på sommarjobb@stafsjo.se