Sommarjobb 2023

Nu söker vi dig som vill sommarjobba i vår produktion och lagerverksamhet. Vi erbjuder längre sommarjobb, från mitten av juni t o m mitten av augusti.

Vi är ett team på ca 90 personer som arbetar på Stafsjö. Här är atmosfären avslappnad men samtidigt mycket professionell. Vi är inte stora, men inte heller små. Hos oss kan du påverka. Hos oss kan du göra skillnad. Produkterna du hanterar kommer användas i skjutspjällsventilerna som antingen används av Sveriges processindustrier eller så går de på export ut i världen. Ditt arbete kommer att göra skillnad.

För att sommarjobba i vår produktion och lager krävs att du är minst 18 år. Vi söker dig som är noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en person som kan arbeta både självständigt och i grupp – du har lätt för att samarbeta. Hög servicekänsla är viktigt. Vi ser gärna att du har ”mekarvana” om du är intresserad av att jobba i produktion med ventilmontage. Till lagret är det meriterande om du har truckkort, men det är inget krav. Vi kan utbilda dig.

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Stafsjö, besök gärna https://www.stafsjo.com/se/karriar/.

Vi erbjuder ett begränsat antal platser. Arbetstiden är dagtid. Om du är intresserad, skicka din ansökan till sommarjobb@stafsjo.se.

Om Stafsjö
Stafsjö utvecklar och tillverkar högpresterande skjutspjällsventiler för pålitlig och långvarig drift i krävande industriella processer över hela världen. Majoriteten av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika.

Stafsjö ingår i tyska Ebro Armaturen som är en ledande tillverkare av vridspjällsventiler. Stafsjö har ca 90 anställda, omsätter ca 260 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil.

Request call-back

Are you not sure on valve type you need or do you have questions you prefer to discuss by the phone. Submit information below and we’ll give you a call.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Quote Request

Fill in the form below, and we will get back to you with a quote as soon as possible.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.