Nu söker vi personal till förråd- och lager

Vi är ett team på ca 90 personer som arbetar på Stafsjö. Här är atmosfären avslappnad men samtidigt mycket professionell. Vi är inte stora, men inte heller små. Hos oss kan du påverka. Hos oss kan du göra skillnad.

Nu söker vi en ny medlem till teamet som arbetar med vår förråds- och lagerverksamhet. Produkterna du hanterar kommer användas i skjutspjällsventilerna som antingen används av Sveriges processindustrier eller så går de på export ut i världen. Ditt arbete kommer att göra skillnad.

Typiska arbetsuppgifter

  • Godsmottagning, lossning och lastning av godstrafik
  • Ankomstregistrering
  • Plock och distribution av delar till maskin- och monteringsavdelningen

Din profil

Vi söker dig som är noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är en person som kan arbeta både självständigt och i grupp – du har lätt för att samarbeta. Hög servicekänsla är viktigt och vi ser gärna att du bidrar till att utveckla vårt arbetssätt. Erfarenheter vi gärna ser att du har med dig är:

  • Erfarenhet från industri eller lagerverksamhet
  • Erfarenhet av arbete i datormiljö
  • Innehar truckkort

Vår verkstad och kontor ligger i natursköna Stavsjö, inte långt från Norrköping eller Nyköping. Troligtvis tar du dig hit med bil, så körkort och egen bil är nödvändigt. Eftersom vi ligger lite avsides från de större orterna bidrar företaget med ett resebidrag utöver lön om du bor en bit härifrån.

Vill du läsa mer om hur det är att arbeta på Stafsjö, besök gärna https://www.stafsjo.com/se/karriar/.

Omfattning och tillträde

Heltid dagtid, tillsvidaretjänst, tillträde enligt överenskommelse.

Frågor och ansökan

Ansök genom att skicka CV och ansökningsbrev till joakim.kall@stafsjo.se. Tjänsten ingår i Material Supply organisationen och frågor besvaras av Inköp och lagerchef Joakim Käll på joakim.kall@stafsjo.se eller 011-36 75 55. Välkommen med din ansökan!

Om Stafsjö

Stafsjö utvecklar och tillverkar högpresterande skjutspjällsventiler för pålitlig och långvarig drift i krävande industriella processer över hela världen. Majoriteten av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika.

Stafsjö ingår i tyska Ebro Armaturen som är en ledande tillverkare av vridspjällsventiler. Stafsjö har ca 90 anställda, omsätter ca 260 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil.

Request call-back

Are you not sure on valve type you need or do you have questions you prefer to discuss by the phone. Submit information below and we’ll give you a call.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Quote Request

Fill in the form below, and we will get back to you with a quote as soon as possible.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.