Global inköpschef med spännande uppdrag

Gillar du att göra internationella affärer och att utveckla människor och verksamhet? Längtar du efter att verkligen kunna påverka och gå från ord till handling i ett dynamiskt och växande bolag? Vi erbjuder ett spännande och viktigt uppdrag att vara med och utveckla vårt bolag som vuxit kraftigt de senaste åren och har höga tillväxtambitioner framöver.

Om tjänsten

I din roll som Material Supply Chef har du det övergripande ansvaret att leda och utveckla vårt team inom materialförsörjning. Det innebär ansvar för hela materialkedjan från leverantörer till produktion. I teamet ingår huvuduppgifterna strategiskt inköp, operativt inköp, godsmottagning/förrådshantering och plockning av material till produktion.

Ditt uppdrag är att förbättra vår konkurrenskraft. Vi vill sänka våra materialkostnader och effektivisera vår materialhantering. Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar direkt till VD.

Om profilen vi söker

Vi söker en handlingskraftig, driven och resultatorienterad person med omfattande erfarenhet av inköp och ledarskap. Du bör även ha intresse av och förmåga att kunna arbeta strategiskt för att utveckla vår verksamhet.

Som ledare är du mycket kommunikativ, positiv och förtroendeingivande. Du gillar att arbeta i en affärsdriven företagskultur med handlingskraft och hög aktivitetsnivå.

Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett krav.

Frågor och ansökan

Vi samarbetare med Q Bemanning & Rekrytering AB i denna rekrytering. För ytterligare upplysningar kontakta Åsa Gustafsson, tel 0708-23 39 00 eller e-post asa.gustafsson@qbemanning.se. Ansök genom att skicka CV och ansökningsbrev till info@qbemanning.se. Vi önskar få din ansökan så snart som möjligt men senast den 8 november.

Välkommen med din ansökan!

Request call-back

Are you not sure on valve type you need or do you have questions you prefer to discuss by the phone. Submit information below and we’ll give you a call.

Quote Request

Fill in the form below, and we will get back to you with a quote as soon as possible.