Back

Konstruktör med produktansvar

Vill du se dina konstruktioner tillverkas, provas, förbättrats och slutligen bli en del i produktsortimentet? Vi erbjuder ett spännande, varierande och utvecklande uppdrag. Produkterna du utvecklar kommer säljas till processindustrier över hela världen.

Vi är ett team på ca 90 personer som arbetar på Stafsjö. Här är atmosfären avslappnad men samtidigt mycket professionell. Vi är inte stora, men inte heller små. Hos oss kan du påverka. Hos oss kan du göra skillnad.

Om tjänsten

Som konstruktör arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med kollegor inom inköp och produktion utifrån de förväntningar och behov som våra kunder har. Du kommer även själv ansvara för en produktgrupp och arbeta med att vidareutveckling och kundanpassningar. Tjänsten tillhör vår teknikavdelning som idag består av åtta personer, som förutom produktutveckling och produktförädling även har ansvar för teknisk support till våra säljare och vår produktion samt produktberedning. Tjänsten kan beroende på sökandes intresse och kunskaper även infatta mer avancerade hållfasthetsberäkningar.

Om profilen vi söker

Vi söker dig som är en tekniskt intresserad civil- eller högskoleingenjör, gillar snabba puckar och att arbeta ihop med alla funktioner inom företaget. Vi önskar att du har goda kunskaper inom 3D-CAD, affärshanteringssystem och gillar att vara med när det händer i produktionen. Har du tidigare erfarenheter från ventiler, pumpar eller tryckkärl ser vi det som starkt meriterande. Då du jobbar i ett team värdesätter vi också att du är samarbetsvillig och lösningsorienterad. I denna roll krävs det även att du obehindrat kan skriva och prata både svenska och engelska.

Frågor och ansökan

Tveka inte att kontakta Oskar Rüdow, Engineering Manager, om du har några frågor på oskar.rudow@stafsjo.se alterantivt på 011-36 75 58. Din ansökan hoppas vi få se snarast.

Om du vill läsa mer om oss och hur det är att arbeta här, besök gärna stafsjo.com/se/karriar/

Om Stafsjö

Stafsjö utvecklar och tillverkar högpresterande skjutspjällsventiler för pålitlig och långvarig drift i krävande industriella processer över hela världen. Majoriteten av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika.

Stafsjö ingår i tyska Ebro Armaturen som är en ledande tillverkare av vridspjällsventiler. Stafsjö har ca 90 anställda, omsätter ca 260 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil.

Request call-back

Are you not sure on valve type you need or do you have questions you prefer to discuss by the phone. Submit information below and we’ll give you a call.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Quote Request

Fill in the form below, and we will get back to you with a quote as soon as possible.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Subscribe to our newsletter

Subscribe to receive the latest news about Stafsjö and our products.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.