You are here

Nu söker vi en driven kostruktör / design engineer

Stafsjö är en av världens ledande tillverkare av skjutspjällsventiler. Närmare 90 procent av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika. Stafsjö har 70 anställda, omsätter ca 155 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, ungefär en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil. Viktiga kundsegment är pappers- och massaindustrin, gruvindustrin och VA-sektorn. Företaget befinner sig en mycket dynamisk utvecklingsfas varför vi nu söker en Kostruktör / Design Engineer

Vi söker efter en driven konstruktör med inriktning mot mekanik till vår utvecklingsavdelning. I ditt jobb kommer du att arbeta från idé till färdig produkt för att ta fram avstängningsventiler av världsklass. Som verktyg använder vi moderna 3D cad-system för mekaniska konstruktioner och FEA analys. Här får du arbeta med spännande och utvecklande ingenjörsutmaningar.

Vi söker en praktiskt lagd högskole-/civilingenjör eller en person med motsvarade arbetslivserfarenhet för utveckling av våra produkter. Som person är du bra på att samarbeta och kan driva utvecklingsprojekt på ett metodiskt och strukturerat sätt. Du är noggrann och har lätt att förstå flera olika behov för att hitta den bästa lösning för alla parter. För att lyckas krävs det att du har goda kunskaper inom mekanik och hållfasthetslära.

Har du tidigare erfarenheter från ventiler, pumpar eller tryckkärl ser vi det som starkt meriterande. Eftersom vi är ett internationellt företag med kunder både i Sverige och utomlands krävs språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

För mer information är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson på Q Bemanning & Rekrytering AB (013-470 39 00, info@qbemanning.se) som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Senast den 15 september vill vi ha din ansökan samt meritförteckning. Ansökan skickar du till info@qbemanning.se.