You are here

Mekanikkonstruktör/ Design Engineer

Stafsjö är en av världens ledande tillverkare av skjutspjällsventiler. Närmare 90 procent av produktionen går på export till marknader i Europa, Kina, Sydostasien, Sydafrika, Sydamerika och Nordamerika. Stafsjö har 70 anställda, omsätter ca 155 MSEK och har sitt huvudkontor i Stavsjö, ungefär en kvart från Norrköping och tjugo minuter från Nyköping med bil. Viktiga kundsegment är pappers- och massaindustrin, gruvindustrin och VA-sektorn. Företaget befinner sig en mycket dynamisk utvecklingsfas varför vi nu söker en Mekanikkonstruktör / Design Engineer

Beskrivning:

För utveckling av våra ventilprodukter söker vi nu en driven konstruktör med inriktning mot mekanik som kommer att vara med och konstruera våra nya produkter.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta från idé till färdig produkt med att ta fram avstängningsventiler av världsklass. Som verktyg använder vi moderna 3D cad-system för mekaniska konstruktioner och FEA analys. Här får du arbeta med spännande och utvecklande tekniska utmaningar i nära samarbete med produktion.

Kvalifikationer:

Vi söker vi dig som är tekniskt intresserad civil-, eller högskoleingenjör alternativt innehar motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet.

Som person är du bra på att samarbeta med personer både internt och externt och kan driva utvecklingsprojekt på ett metodiskt och strukturerat sätt. Du är noggrann och har lätt för att förstå flera olika behov för att hitta den bästa lösningen för alla parter. För att lyckas krävs att du har goda kunskaper inom mekanik och hållfasthetslära.

Har du tidigare erfarenheter från ventiler, pumpar eller tryckkärl ser vi det som starkt meriterande. Då vi är ett internationellt företag med kunder både i Sverige och utomlands krävs goda språkkunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift samt att du innehar B-körkort.

Villkor

Tjänsten löper tillsvidare och du kommer bli direkt anställd av Stafsjö Valves.

För mer information är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson Q Bemanning & Rekrytering AB, tfn 013-470 39 01 som vi samarbetar med i denna rekrytering.

Senast den 2 februari vill vi ha din ansökan samt meritförteckning. Ansökan lämnar du här: https://qbemanning.mynetworkglobal.com/fi/what:job/jobID:185344/