You are here

Internationell innesäljare

Beskrivning:

Som internationell innesäljare på Stafsjö Valves kommer du att tillsammans med resten av säljorganisationen arbeta med offert och orderhantering. Marknaderna kan vara både i Europa och Asien men det varierar även över tid eftersom vi stöttar varandra på avdelningen vid exempelvis resor. Tjänsten är en spännande möjlighet för dig som vill arbeta på en säljavdelning i en internationell organisation. Eftersom avdelningen är liten är det personliga ansvaret stort och dina insatser gör verkligen skillnad. 

Arbetsuppgifter:

Du kommer ha kontakt med våra återförsäljare och slutkunder, främst inom Europa, på telefon och via e-post, varför det är viktigt att kunna ge bra service och hantera våra kunder på ett professionellt sätt. Du kommer att hantera frågor om ledtider och priser, registrera order i Jeeves och skicka ordererkännanden till kunderna. 

Du kommer även att upprätta en del offerter och svara på tekniska spörsmål som rör produkten och applikationen. För att ta fram svar på kundernas frågor behöver du även ha en löpande dialog internt, exempelvis med teknisk support, planering och inköp. 

Eftersom logistik & spedition numera är en del av säljorganisationen kan dina arbetsuppgifter också komma att sträcka sig till bokning av transporter hos exempelvis Agility och DHL, inklusive förberedelser för utleveransen såsom att skriva ut/hantera transportdokument och godsmärkning. 

Det är ofta snabba ryck, kunden förväntar sig ett svar samma dag eller en offert inom ett dygn, så det gäller att ha lite is i magen och att kunna få saker ur händerna. Men; du behöver inte kunna allt själv, både kollegorna på avdelningen och teknisk support hjälper till att ta fram svaren. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har erfarenhet av innesälj/att göra affärer/branscherfarenhet men du kan också vara nyexaminerad och vilja arbeta i en säljorganisation.

Att vara ansvarstagande och engagerad är av stor vikt för att passa i rollen. Då en stor del av kommunikationen sker på engelska är det avgörande att du känner dig trygg och bekväm med att tala och framför allt skriva, på engelska. Tempot är periodvis högt varför stresstålighet är viktigt. Arbetsuppgifterna innefattar även interna kontaktytor, varför egenskaper som god kommunikativ förmåga är av vikt. Egenskaper som affärsmässighet, driv och tekniskt intresse värdesätts. B körkort är ett krav.

Bransch eller applikationserfarenheter såsom exempelvis rör, ventil och armaturteknik, inom vatten & avloppsteknik, biogas, energi eller papper & massaframställning är meriterande.   

Placeringsort:

Stavsjö. 

 

Ansökan:

Vi arbetar med löpande presentation av kandidater och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, som är den 26 november 2019. 

För mer information är du välkommen att kontakta Åsa Gustafsson Q Bemanning & Rekrytering AB, tfn 013-470 39 01 som vi samarbetar med i denna rekrytering. Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev, som du lämnar via www.qbemanning.se